Complete borrel

Borrel op maat

Voor uw evenementen verzorgen wij complete borrels, afgestemd aan uw wensen en van A tot Z ingevuld. Van het welkomsdrankje tot de laatste ronde is alles geheeld in stijl van het thema.

De aankleding van uw gekozen locatie is medebepalend voor de sfeer. Wij denken graag met u mee; van net afgerokte statafels en barbuffetten, tot aan trendy verlichte bars of uw locatie in sfeer van een bruin café. Ook de garderobe kunnen we voor onze rekening nemen.Vanaf een drankbuffet serveren we bier van de tap, geselecteerde wijnen, diverse frisdranken en verse sappen. Er wordt van te voren een realistische prijs, vaste prijs afgesproken of de dranken worden berekend op basis van nacalculatie. Er zijn vele mogelijkheden, waarover wij graag met u in gesprek gaan.

Samen met u en onze koks stellen we een combinatie van fingerfoods samen. Wij houden hierbij rekening met warme en koude hapjes en een goede balans tussen vlees, vis en vegetarisch. Onder het kopje 'fingerfoods' zijn de hapjes die wij aanbieden gegeven.

Tenslotte zorgen wij voor voldoende (bedienend) personeel. Onze koks, het personeel achter de bar als ook het bedienende personeel zijn professioneel en vakbekwaam en gezamenlijk zullen zij ervoor zorgen dart alles tot in de puntjes verzorgd is.


Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen