Frans buffet

Koude gerechten

Salade nicoise
Gemengde groene salade met tonijn, aardappel, haricot verts, ei en vinaigrettedressing

Gravad lax
Rauw gemarineerde zalm geserveerd op een bedje van rauwkost

Ceasar salad
Salade van Romeinse sla met gerookte kip, bacon, ei, croutons en mosterddressing


Terrine de légumes
Groenteterrine gevuld met onder andere groene asperges en cherrytomaatjes

Warme gerechten

Noix de boeuf aux vin rouge
Runderrollade overgegoten met een smaakvolle rode wijn saus

Le salmon rôtir
Gebakken zalmfilet geserveerd met beurre blanc

Légumes provençale
Grof gesneden geroosterde groenten waaronder paprika en courgette

Gratin dauphinois
Aardappelschotel uit de oven

Quiche
Gevuld met geitenkaas, paddenstoelen en bosui

Garnituren

Brood
Tapenade van olijven 
Beurre la maître d'hotel

Nagerechten

( Dit buffet stellen wij op met 3 zoete nachterechten of een combinatie van 1 zoet nagerecht en het kaasplateau, wij horen graag 2 dagen van te voren de gewenste samenstelling van het dessert.)

Crème Brûlée 
Zachte vanille flan met een krokant karamel laagje

Mousse au chocolat
Huisgemaakte chocolademousse

Bavaroise 
à la fruits rouge
Bavaroise van rode vruchten

Fromages
Plateau met verschillende Franse kaassoorten, waaronder port salut en camembert aangevuld met gemarineerde olijven en toast




Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen